EXPERT PÅ HALKSKYDD, 

är en miljövänlig och osynlig behandling vi utför på alla typer av stengolv; klinkers, kakel, betong, granit etc. Vi behandlar ditt hala golv med en lösning som i vått tillstånd ökar friktionen och skapar ett långvarigt och slitstarkt halkskydd, utan att tära på miljön.

VÅR MEST SÅLDA TJÄNST

MILJÖVÄNLIGT HALKSKYDD FÖR KLINKERS OCH STENGOLV

Behandlingen bildar en tunn, osynlig beläggning på ditt stengolv som i torrt tillstånd varken känns eller märks av. När den behandlade ytan sedan utsätts för väta ändras golvets struktur och skapar en ökad friktion, vilket resulterar i ett starkt och effektivt halkskydd som håller i flera år. 

Klinkers och stengolv är väldigt vanligt förekommande i badrum, poolområden, spaanläggningar, entréer och restauranger tack vare den slitstarka och vattentåliga egenskapen som sten besitter. Däremot har dessa ytor en förmåga att bli väldigt hala när de utsätt för väta, något som ofta leder till halkolyckor och kraftiga skador. Safestep Eco-Grip är en enkel och effektiv metod för att förebygga och minska mängden halkolyckor som sker runt om i landet. 

Vi på Safestep är experter inom halkskydd och hjälper er alltid att hitta en lösning för just era halkproblem. Välkommen att kontakta oss för mer information. 

FEATURES

OSYNLIGT, SLITSTARKT OCH HYGIENISKT

  • Förändrar ej utseendet: Safestep Eco-Grip är en behandling som varken förstör, sliter ner eller förändrar golvets utseende.

  • Långvarig lösning: Behandlingen bildar en långvarig, hållbar och osynlig nanobaserad beläggning som i vått tillstånd ökar friktionen och ger ett starkt halkskydd.

  • Effektiv även under vatten: Behandlingen kan utföras i poolområden och andra områden som är i konstant kontakt med vatten.

  • Lättstädat: Behandlingen kräver inget speciellt underhåll och försvårar inte städningen.

  • Garanti: Vi lämnar självklart garanti på alla utförda jobb. Vi mäter friktionsnivån på golvet efter utfört arbete för att säkerställa gott resultat.